Online marketing bureau

Wij richten ons op online marketing. Als online marketing bureau zorgen wij ervoor dat je website er strak uitziet, een goede conversieratio heeft en bovendien goed gevonden wordt in zoekmachines. Wij adviseren en voeren aanpassingen door. Door onze jarenlange ervaring weten wij maar al te goed wat werkt en wat niet werkt. Daardoor kunnen wij onze klanten van relevant en waardevol advies voorzien.

Onze diensten

Ons online marketing bureau biedt verschillende diensten aan. Wij bieden de onderstaande diensten aan.

Websites

Snelle, goed functionerende en vindbare websites welke resulteren in een goede uitstraling en conversie.

Webshops

Verzorgde, vindbare en snelle webshops. Eenvoudig te beheren en aan te passen.

Hosting

Indien gewenst verzorgen wij ook de hosting van je website of webshop. Onbeperkt dataverkeer en webruimte!

Grafisch ontwerp

Ontwerp van websites, brochures, logo’s, banners, verpakkingen, affiches, huisstijlen en veel meer.

Online marketing

Wij halen maximaal rendement uit je website of webshop door middel van SEO, SEA en social media.

Webdesign

Onze hoofdbezigheid is het bouwen en onderhouden van websites. Iedereen kan bij ons terecht. Wij maken websites voor ZZP’ers, MKB bedrijven en grote bedrijven. Daarnaast krijgen we ook zo nu en dan met hobbyisten te maken. Ook voor hen kunnen wij een passende website maken. Kortom, niets is ons te gek en we maken graag elke klant blij. Daarnaast werken we ook met bestaande websites. Wil jij wat aangepast hebben, werkt het systeem niet mee of heb je een ander probleem met je website? Dan helpen wij je graag om dit probleem op te lossen.

Webdesign

Zoekmachine optimalisatie

Een website op zich is leuk natuurlijk. Wat echter nog veel belangrijker is, is dat deze website bezoekers trekt. Websitebezoekers zijn bovendien potentiële klanten. Deze wil je dus binnenhalen. Door middel van zoekmachine optimalisatie weten wij je bezoekersaantallen te verhogen. Wij maken gebruik van on-page SEO en off-page SEO. On-page SEO houdt in dat wij je website optimaliseren. Dit is meestal de eerste stap in het SEO process. Per pagina wordt de website geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Off-page SEO bestaat uit de onderdelen buiten jouw website om, welke ervoor zorgen dat jouw website beter gevonden wordt in zoekmachines. Wij bieden beide onderdelen aan. Wil jij weten wat wij in jouw geval kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Ik wil gebruikmaken van jullie diensten, wat nu?

Ben je op zoek naar iemand die het website design voor jou kan verzorgen? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als je nog twijfelt en vragen hebt, kun je contact met ons opnemen. Wij nemen graag de tijd om mee te denken met jou en kunnen advies geven waar nodig.

Contact