Buitenboordmotor voor jouw boot

BuitenboordmotorHet is al jarenlang mijn hobby om samen met mijn familie een stukje te varen. We gaan dan ook meestal met zijn vieren het meer op. We hadden voorheen altijd een rubberen boot met een buitenboordmotor. Echter waren we een aantal maanden geleden toe aan iets anders. Een inboard motor leek ons dan ook echt gaaf. Hiervoor zouden we een volledig nieuwe boot moeten kopen. Gelukkig hadden we dit plan al een tijdje en hadden we al wat geld gespaard. We zijn toen gaan kijken naar plekken waar je goedkoop een inboard Motor kon krijgen. Na een tijdje gezocht te hebben, kwamen we uiteindelijk uit bij een zaak bij ons in de buurt.

Buitenboordmotor ruilen tegen inboard motor

Toen we bij dit bedrijf aankwamen viel het ons al gelijk op dat ze een ruim assortiment aan boten hadden. We hebben toen gekeken naar de boot die wij het mooist vonden. Al gauw hadden we een prachtige boot uitgekozen, echter was deze wel erg prijzig. Ik probeerde nog te onderhandelen over de prijs, maar helaas wou hij er niks vanaf halen. Iets later bood hij me wel aan om onze buitenboordmotor bij hem in te leveren. Hij zou ons dan een mooi gepaste korting geven. Aangezien we de buitenboordmotor toch niet meer zouden gebruiken besloten we in te gaan op dit voorstel. We hebben de buitenboordmotor ingehaald en hebben uiteindelijk de boot gekocht met een inboard motor. Om de inboard Motor boot te kunnen vervoeren hadden we een aanhanger nodig. Gelukkig konden we deze lenen bij het bedrijf waar we de nieuwe boot hadden gekocht. We zijn toen naar huis gereden en hebben de boot dicht bij ons huis te water gebracht. Vanaf daar ben ik samen met mijn zoon naar ons huis gaan varen.

Inboard motor vs buitenboordmotor

Toen ik samen met mijn zoon het stukje naar ons huis vaarde, merkte we al gelijk een enorm verschil. Onze nieuwe boot met inboard motor was een heel stuk beter bestuurbaar. Dit maakte het dan ook gelijk al een stuk leuker om te varen. Daarnaast ging de inboard motor ook een heel stuk makkelijker aan in vergelijking met de buitenboordmotor. Toen we naar ons huis vaarde hebben we gelijk mijn vrouw en andere zoon opgehaald. We zijn toen een lekker stuk gaan varen met onze nieuwe prachtige boot. Het overstappen van een buitenboordmotor naar inboard motor was een zet waar we zeker geen spijt van hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *